Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Október 15. 14:37, szombat | Kék hírek

Hamis okmányokkal adták el a szarvasmarhákat

Feljelentést tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több vállalkozással szemben, mert nyomdai minőségű hamisított okmányokat felhasználva adtak el szarvasmarhákat.

2011. Október 06. 07:37, csütörtök | Kék hírek

Több mint 500 karton cigaretta volt a padlózat alatt

Több mint félezer karton moldáv zárjegyes cigarettát foglaltak le a NAV munkatársai az ártándi határátkelőn. A közúti ellenőrzés során megállítottak egy Romániából Olaszországba tartó, bolgár rendszámú lakóautót.

2011. Október 02. 14:29, vasárnap | Kék hírek

Illegális pálinkaárusok nyomában a NAV

A tavaszi ellenőrzések tapasztalatai alapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal októberben és novemberben újra vizsgálatot végez, hogy megfékezze a magán- és bérfőzdék illegális használatát.

2011. Október 02. 11:25, vasárnap | Belföld

A párlatokkal illegálisan kereskedőket keresi a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) októberben és novemberben újra speciális ellenőrzéseket végez, hogy megakadályozza a magán-, illetve bérfőzés keretében előállított párlatok illegális kereskedelmi forgalomba kerülését.

2011. Szeptember 10. 08:14, szombat | Helyi

Közös adó- és vámügyfélszolgálat a NAV dél-dunántúli régiójában

Vámügyek intézésére is van lehetőség péntekenként, 8 és 11 óra között a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya, Somogy és Tolna Megyei Adóigazgatóságainak pécsi, kaposvári és szekszárdi ügyfélszolgálatán.

2011. Augusztus 05. 07:29, péntek | Kék hírek

Segélyezett milliomost fogott el a NAV

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adóigazgatósága egy újfehértói lakos vallomását várja, aki segélyt vett fel a helyi önkormányzattól, miközben tízmilliós összegekben költekezett.