Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Június 27. 08:56, kedd | Helyi

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Már hetedik alkalommal rendeztük meg dombóvári szervezéssel a Babetta Túrát.

Idén is körbemotoroztuk 2 nap alatt a Balatont régi retró kis- és nagymotorokkal. Ami minden évben garantált: a jó hangulat és sok élmény, a Balaton, na meg a sok-sok szerelés.

Idén viszont már 80 fővel jöttünk össze az ország több pontjáról, és ismét elmondhatjuk, hogy nemzetközi rendezvény lett, hiszen csatlakoztak hozzánk a Felvidékről is. Ami még meglepő, hogy minden induló végig tudott robogni, azaz beért a célba. Ilyen korábban még nem történt. Ez talán az időjárásnak is köszönhető, hiszen idén a megszokott forróság helyett inkább fáztunk, mint melegünk lett volna. Ez pedig jobban kedvezett a túlnyomó részben Babettákból álló mociknak. Voltak viszont idén is Simsonok, Rometek, MZ-k, stb.

Első napon Révfülöpig motoroztunk a szállásra, ahol a többség a szállót vette igénybe, de egyesek sátraztak is. Akik nem siettek, a második napon 15 órakor értek vissza a kiindulási pontra, ami idén is Siófok volt. Már évek óta nem kérdés, jövőre folytatjuk!

Balogh László Roland

Címkék: babetta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.