Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Január 31. 22:29, péntek | Helyi
Forrás: Tóth Erzsébet

Testnevelő tanárok továbbképzése

Testnevelő tanárok továbbképzése

2014. január 30-án rendeztük a testnevelés munkaközösség harmadik foglalkozását a dombóvári Belvárosi Általános Iskolában, melynek témáját a tanmenetben előírt torna tananyag aktualitása adta.

A foglalkozásunkra a tankerület minden iskolájában testnevelést tanító kollégáinkat invitáltuk sok szeretettel. A bemutató órát OCKENFUSZ ENIKŐ, a Belvárosi Általános Iskola testnevelő tanára tartotta.

A foglalkozáson közel 30 pedagógus vett részt, Kocsola, Döbrököz, Csikóstőttős, Kaposszekcső, József Attila Általános Iskola és a Belvárosi Általános Iskola képviseletében.
A nagyszerűen felépített óra játékai, speciális bemelegítő gyakorlatai mind a torna elemek helyes végrehajtásának előkészítését, rávezető gyakorlatait mutatták be.
A 15 főből álló hatodik osztályosok kis csoportja fegyelmezett magatartásával, példaértékű hozzáállásával, a gyakorlatok pontos végrehajtásával kiérdemelte a jelenlévők elismerését, melyet az óra végi taps és elismerő tekintetek is jeleztek.
Az óra légköre mindvégig tükrözte a tanulók és tanáruk közti kiegyensúlyozott, egymásra figyelő kapcsolatát. Nagyon sok ötletet kaptunk, amit munkánk során fel tudunk használni.

Köszönjük Enci neked és tanítványaidnak !

Pittinoné Kutas Erika testnevelés munkaközösség vezető

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.