Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. Május 10. 16:30, kedd | Helyi
Forrás: www.megnovok.hu

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Korábban írtuk, hogy a kurdi általános iskola nyolcadikosaiból szerveződött csapat bejutott a „Rigó énekeljen!” Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatverseny országos döntőjébe. A tavaly második helyezést elért gárda idén csak n

A Pethő Györgyi tanárnő szárnyai alatt készülő, Dékány Dorián, Stieb Stella, Faragó Eszter, Törzsök Dániel, Nagy Máté, Törő Flóriánösszeállítású Kisvakondok előbb negyedikként jutottak túl a levelezős fordulókon, majd a legjobb tíz között - már Dániel nélkül - szépen helytállva, hármas holtversenyben az ötödik helyen végeztek.

A „Míg megnövök” Alapítvány nyíregyháza-sóstógyógyfürdői szaktáborában április 27-én és 28-án megrendezett finálé összesítésében végül csak három ponttal szereztek kevesebbet a kurdiak, mint a harmadik helyezett. Mi több, a verseny győztesétől, a Rédicsről érkezett „A természet szépei” gárdától is csupán öt pont választotta el őket.

Szép volt, Kisvakondok!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.