Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 10. 11:05, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Súlyos balesetet okozott, majd elhajtott - Keresik

Súlyos balesetet okozott, majd elhajtott - Keresik

A lakosság segítségét kérik a rendőrök egy Pannonhalmán történt személyi sérüléses baleset okozójának megtalálásában.

A rendőrkapitányság nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Miután Pannonhalmán a Petőfi utcában közlekedett egy ismeretlen rendszámú autós, a 82-es számú főút felől a Dózsa György utca irányába még szeptember 24-én 21 óra 58 perckor.

A Petőfi utca 17. szám előtti szakaszon egy előtte haladó, szintén ismeretlen rendszámú járművet akart megelőzni, azonban manőverét úgy kezdte meg, hogy nem vette észre az ő előzését már korábban megkezdő, és már a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávban haladó Audi A6-t. Ennek következtében autójával nekiütközött az Audi jobb oldalának, ami emiatt az úttest mellett lévő beton villanyoszlopnak hajtott.

Az ismeretlen autós az ütközést követően megállás, tájékozódás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során az Audi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték – közölte a rendőrség.

A nyomozók kérik, hogy aki az ismeretlen járművel vagy vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.