Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2021. Október 15. 15:52, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Országos Könyvtári Napok október 4-10.

Országos Könyvtári Napok október 4-10.

Október 10-én 9-12 óra között a Könyves Vasárnapon Kerekítő foglalkozással és ingyenes beiratkozási lehetőséggel várták a látogatókat.

Havasi János újságíró volt a Földi István Könyvtár vendége október 5-én az Országos Könyvtári Napok keretében. A Párizsi Magyar Intézet volt igazgatójával Ha azt mondom Párizs... Kirándulásaim a diplomáciába című legújabb könyvéről Szenyéri Zoltán, a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium igazgatója beszélgetett. A találkozó kötetlen beszélgetéssel és dedikálással zárult.

Október 6-án Müller Nándor Négy évszak a Bakonyban című fotóalbumának és Barangolások a Bakonyban című túrakönyvének bemutatóján vehettek részt az érdeklődők. A diavetítéssel egybekötött este dedikálással zárult.

Október 10-én 9-12 óra között a Könyves Vasárnapon Kerekítő foglalkozással és ingyenes beiratkozási lehetőséggel várták a látogatókat. Ezen a napon 166 -an iratkoztak be a könyvtárba és 579 könyvet kölcsönöztek olvasóik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.

2021. November 26. 14:44, péntek | Helyi

Visnyei József Alapítványt hoztak létre Attalában

dr. Sipos Lajos szőlőnemesítő, Gölle Község Díszpolgára kéréssel fordult Bodó Imre dombóvári helytörténészhez, hogy vegye fel a kapcsolatot Attala község önkormányzatával egy alapítvány létrehozásával kapcsolatban.