Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2012. Február 02. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikóék újra elhagyták az országot

Marsi Anikóék újra elhagyták az országot

A család újra melegebb égtájak felé vette az irányt.

A házaspár két gyermekükkel tavaly márciusban tért haza Ausztráliából, és úgy tűnt, hogy minden a régi kerékvágásba kerül. Egyes hírek szerint Palik László az egyik barátjának segített egy kalózkocsma fellendítésében, míg párja, Marsi Anikó továbbra is minden idejét a gyermekeivel töltötte. Ám nagyobbik fiúknál, Vilmosnál ismét kiújult a légúti megbetegedése, a krupp, amely miatt legutóbb Ausztráliában teleltek, emiatt a család ismét elutazott. "Január elején utaztak el a fiamék újra, de azt még ők sem tudják pontosan, hogy mikor jönnek haza. Talán ha vége a télnek és a hidegnek, hiszen Vilmos kruppja ismét kiújult, emiatt kellett elutazniuk" - mondta el a hot! magazinnak Palik László édesapja, Józsi bácsi, aki a fiáékkal gyakran beszél telefonon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.