Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2018. Március 13. 19:14, kedd | Külföld
Forrás: mti

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt a svéd regionális NextJet légitársaság, Göteborg helyett Lulleában landolt a repülőgép.

A svéd The Local online lap információi szerint a NextJet Sundsvallból Göteborgba indított volna járatot hétfőn, amelyet a göteborgi időjárási körülmények miatt törölni kellett. Erről azonban nem tájékoztatták megfelelő módon a repülőteret és az utasokat sem, a járatra váró 34 utas úgy tudta, hogy göteborgi járatuk csak késik.

A gépre az utasok délután 5 óra helyett este 8 órakor úgy szálltak fel a járatot teljesítő Canadair CRJ200-as fedélzetére, hogy Göteborgban landolnak, de a gép végül menetrend szerint nem délre, hanem északra, Lulleába indult el, és a beszállító kapuknál a légitársaság munkatársai nem vették észre, hogy az utasok jegye máshova szól. Azokat az utasokat, akiket Lulleába kellett volna vinni, a kiinduló repülőtéren, Sundsvallban hagyták.

A légitársaság később elnézést kért az utasoktól a tévedésért.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 09:14, szerda | Külföld

Putyin: Moszkva üdvözli Ankara érdeklődését a BRICS iránt

Oroszország üdvözli Törökország érdeklődését a BRICS munkája iránt, és támogatni fogja Ankara törekvését a közös feladatok megoldására

2024. Június 07. 07:14, péntek | Külföld

Macron: Franciaország vadászrepülőket ad át Ukrajnának

Franciaország Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőket szállít Ukrajnának, hogy támogassa az Oroszország elleni háborúban - jelentette be Emmanuel Macron francia elnök csütörtök este.

2024. Június 06. 09:26, csütörtök | Külföld

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat - jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.

2024. Június 06. 06:00, csütörtök | Külföld

Fico elleni merénylet - Tovább javult a szlovák kormányfő állapota

Tovább javult Robert Fico szlovák miniszterelnök egészségi állapota, s gyógyulásának folyamata gyorsabb lehet a korábban feltételezettnél - jelentette be Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes Pozsonyban szerdán.