Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2021. Augusztus 10. 18:06, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Augusztus 22-ig válthatják be cirkuszjegyeiket a kitűnő tanulók

Augusztus 22-ig válthatják be cirkuszjegyeiket a kitűnő tanulók

Augusztus 22-ig válthatják be az általános iskolások a Fővárosi Nagycirkuszban a Kitűnő tanulók programban kapott jegyüket; a megnövekedett látogatószámot az intézmény megkettőzött előadásokkal igyekszik kiszolgálni.

A pandémiás helyzetet követően az elsők között nyitott a Fővárosi Nagycirkusz, amely a kezdeti pár nap óvatossága után hónapok óta teltházzal működik - emlékeztet az intézmény által az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény.

A Fővárosi Nagycirkusz a látogatói igények kiszolgálása érdekében megkettőzte előadásainak számát, majd újabb játszónapokat illesztett a játékrendbe. Ennek értelmében csütörtökön egy előadással, pénteken, szombaton és vasárnap dupla előadásokkal várják a közönséget.

Erre azért is volt szükség, mert a Kitűnő tanulók ajándékprogramban több ezer gyerek még nem látta az augusztus 22-én véget érő Dinasztiák című előadássorozatot - áll a közleményben.

Mint a Fővárosi Nagycirkusz kiemelte, a február óta futó produkció Európában egyedülálló módon gondoskodott a magyar artistaművészekről: négy különböző show porondra állításával több mint 100 magyar művésznek adott munkát és próbalehetőséget a járványidőszak alatt, majd azt követően is.

Szeptemberben és októberben a társművészetek költöznek a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol öt meghívott sztárprodukció gondoskodik a klasszikus zene, a táncművészet, a színház és a cirkuszművészet együttműködésének bemutatásáról. Október közepétől december végéig pedig ismét klasszikus cirkuszi előadások várják a közönséget - közölte a Fővárosi Nagycirkusz.

Címkék: cirkusz, jegy, kitűnő, tanuló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u

2024. Június 14. 15:03, péntek | Belföld

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását pénteken a Nemzeti Választási Irodában (NVI).