Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Március 29. 15:10, vasárnap | Helyi
Forrás: koronavirus.gov.hu, fotó: https://www.freepik.com/free-photo/woman-holding-smartphon

A kormány telefonon is tájékoztat a kijárási korlátozásról

A kormány telefonon is tájékoztat a kijárási korlátozásról

A kormány átfogó tájékoztató akciót indított annak érdekében, hogy minden magyar állampolgár értesüljön a kijárási korlátozás legfontosabb részleteiről.

A kabinet televíziós kisfilmek, külterületi plakátok és internetes videók közzétételén túl telefonhívások segítségével is megkeresi a magyar állampolgárokat.

A kormány ezekben a hanghívásokban arra hívja fel a figyelmet, hogy a koronavírus már az ország bármely pontján jelen lehet, ezért tovább kell csökkentenünk a személyes érintkezések számát. A lakóhelyet csak alapos indokkal lehet elhagyni. A kabinet arra is felhívja a figyelmet, hogy a 65 évnél idősebb állampolgárok csak 9 és 12 óra között látogathatják az élelmiszerboltokat, piacokat és gyógyszertárakat, és ezeken a helyeken ebben az időszakban mások nem tartózkodhatnak. A hanghívásban az is elhangzik, hogy ezek a szabályok a járvány lelassítását célozzák.

Címkék: koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.