Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 21. 11:16, péntek | PR
Forrás: (x)

Médiaválogatott Sztártitkok: Fásy Ádám

Médiaválogatott Sztártitkok: Fásy Ádám

A Médiaválogatott Sztártitkok műsorába hétről hétre újabb izgalmas, érdekes vendég érkezik. Ezúttal Fásy Ádám járt a stúdióban, és mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle dobos.

Elárulta, hogy nagyon szeret főzni, és ezt a tudományát több külföldi országban is továbbfejlesztette. Az apró titok, amelyet megosztott a hallgatókkal, szintén a főzéshez kapcsolódik.

- Otthon én főzök. Bár most már Zsüliett is. Ugyanúgy, ahogy édesanyám tanított, ugyanúgy Zsüliettet is befogtam, amikor picike volt. Jött, és a kis kezével gyúrta tésztát.
Én szeretek sok zöld növénnyel, friss fűszerekkel dolgozni. Marika, a feleségem, az utóbbi időben nem nagyon szereti a kaprot. Mindig megpróbálom becsapni, de nem lehet, mivel a kapor elég intenzív fűszer. A köményt se szereti, de én azt is szoktam beletenni az ételekbe egy nagyon kicsit. Pl. fasírtba, pörköltbe, töltött káposztába. Ezzel is mindig lebukom.

Ha szeretnéd megtudni Fásy Ádám milyen szakmákkal rendelkezik, vagy, hogy a világ mely részein járt már a szépségversenyek szervezése által, akkor hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Kezdőkép: Baranyai Attila

Fotó: Fülöp Dániel,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat